Arbejd med dine drømme gennem meditation og tegning

Er du nysgerrig på dine drømme og har lyst til at bruge dem i din personlige udvikling? Jeg kombinerer drømmene med meditation, hvor du skærper din kropslige sansning og kontakten til dine følelser, som du efterfølgende udtrykker i tegning og skrift. Mit fokus er, at du får erfaring, viden og inspiration til at forstå dine drømme, så du fremadrettet kan bruge dine drømme i din personlige proces.

Drømmegruppen vil bestå af 2-4 personer og forløber over 5 gange af 2–2 ½ times varighed ca. hver 14 dag. Ud fra deltagernes ønsker vil vi mødes sidst på eftermiddagen eller først på aftenen.

Jeg har arbejdet med drømme i over 20 år, er uddannet psykoterapeut og ergoterapeut, hvilket er mit afsæt i drømmearbejdet.

Ny indsigt og forståelse

Vågnede op fra en drøm med hænderne smurt ind i dej … Jeg tegnede drømmen, sansede og genkaldte følelsen. Det skabte vej til en ny forståelse og indsigt. At kombinere krop og kreativitet er genialt. Jeg kan kun anbefale Lones tilgang: nænsom og respektfuld, lyttende og kærlig.
Kvinde, 58 år

Direkte adgang

I en længere periode kunne jeg ikke huske mine drømme. Forløbet hos Lone gjorde, at jeg åbnede op til og kom i kontakt med min indre verden igen.
Jeg begyndte at huske drømmene og skrev dem ned og tegnede dem. Gennem arbejdet med drømmebilleder blev der åbnet en direkte adgang til både problemområder – og til mine kvaliteter og styrker. I Lones omsorgsfulde og trygge rum slap jeg for tankemylder og min indre dommer.
I stedet blev der skabt plads til at trække vejret dybt ind i fordybelse og udvikling.
At få lov at arbejde videre med drømmene, i vågen tilstand, i meditation og med kridt på papir, var befriende og efterlod en følelse af glæde og håb i min krop og sjæl.
Lones ro og fine fornemmelse for timing og valg af forskellige øvelser, passede godt til mig personligt, og, oplevede jeg, ind i vores lille “drømmegruppe”.
Kvinde, 52 år